Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Писмо на ОЛАФ за нови масови измами по САПАРД за хранителната индустрия

събота, 17 януари 2009 г.

Плугчиева недоволна, че са огласени измамите по САПАРД

Драгомир Николов

Ден след като "Сега" огласи писмо на ОЛАФ за нови масови измами в 90% от проверени проекти по САПАРД за хранителната индустрия, властта възнегодува срещу изнасянето на информация за нарушенията. Вицепремиерът Меглена Плугчиева потвърди данните, но заяви, че писмото на ОЛАФ не трябвало да се огласява, защото то било регулярна вътрешна кореспонденция. Пред "Фокус" тя уточни, че до момента е препратила това писмото само до аграрния министър Валери Цветанов.

Както "Сега" вече писа, ОЛАФ е проверила 64 проекта, в които е открила надути, завишени и фалшиви оферти или това са 90% от всичките 88 проекта, които е трябвало да бъдат инспектирани. За още 7 има съмнения, които обаче не са доказани по категоричен начин. В момента еврослужбата проверява още 17 проекта.

Плугчиева заяви още, че не знае, че Министърството на финанси е спряло субсидирането и от хазната по проектите за хранителната индустрия. Преди ден "Сега" публикува писмото, в което ведомството на Пламен Орешарски нарежда на шефа на фонд "Земеделие" Ализан Яхова плащанията да бъдат преустановени.сега

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP