Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Коева заплашвана от областното ръководство на ГЕРБ,Русе

петък, 16 януари 2009 г.

Даяна Коева дължала 140 000 лева на бизнес партньори

Частен съдия-изпълнител влезе в дома на общинската съветничка от Русе Даяна Коева, за да опише вещите й. Бизнес дамата, която има регистрирана фирма за превозваческа дейност „Динатурс", дължи 140 000 лева на свои партньори. Пред „Монитор" съдия-изпълнителят Иван Хаджииванов каза, че не е влизал лично в дома на съветничката, но неговият помощник е описал и запорирал по-ценните вещи. Хаджииванов отрече да е изнасяно каквото и да било от апартамента. Според него тази драстична мярка се наложила, тъй като парите, получени от продажбата на превозни средства на фирмата, не били достатъчни, за да се покрие целият дълг, пише още „Монитор".
Финансовите затруднения на „Динатурс" станаха обществено достояние преди около два месеца, когато бяха обявени за публична продан два неоплана на Коева. Тогава се заговори и за разрив в отношенията й с общинските съветници от ГЕРБ, с които тя бе в една листа. Коева твърдеше, че е била заплашвана от областното ръководство на ГЕРБ да не напуска, защото в противен случай „не знаела какво може да й се случи". Шефът на герберите в Русе Пламен Нунев обаче опроверга думите на Коева, като обясни, че с нея е имал разговори само за неуредените й бизнес отношения.


Малко след тези скандали бизнес дамата напусна групата на ГЕРБ и оглави новосформираната „Развитие", която се обяви в защита на предприемачеството. Освен нея в групата членуват и двамата независими съветници - строителният бос Виктор Епщайн и търговецът Евгени Велковски.
В края на това лято се разрази скандал с пътници на „Динатурс". Пасажери с редовно закупени билети бяха смъкнати насила от автобус, тръгващ от Русе за София.
Те трябвало да отпътуват в 8,30 часа с автобус на превозваческата фирма "Динатурс". Оттам изпратили микробус, който обаче не можал да побере багажа на пътниците. Естествено, хората започнали да недоволстват. След кратка разправия пристигналата на място управителка на фирмата Даяна Коева повикала по-голям автобус. Коева обаче била категорична, че автобусът няма да потегли преди майка и дъщеря Даскалови да слязат от него, а тя да им върне парите. Двете жени отказали, тъй като гонели връзка за Мюнхен. Според пътниците на място бил извикан трети автобус. Всички били прехвърлени в него, но Даскалови останали на гарата. Наложило се двете дами да пътуват с личния си автомобил, а неизползваните билети за автобуса им останали като сувенир.http://www.regiana.tv/news.php?extend.3534

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP