Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Рекет на ГЕРБ

петък, 23 януари 2009 г.

Сезират ФИФА и УЕФА за футболен рекет на ГЕРБ

Екип на "Всеки ден"

Тази седмица в България явно на мода е рекетът. Първо последните мохикани в тази дейност – братя Галеви – бяха обвинени в това престъплание, днес пък бившият президент на Черноморец Ивайло Дражев обяви, че ще пусне жалба във ФИФА и в УЕФА за опит за политическа намеса в организацията на Конгреса на БФС. На прицела си той постави партия ГЕРБ и по-специално председателят й Цветан Цветанов. Бургазлията обвини Цветанов в това, че е оказал натиск на асеновградския кмет Христо Грудев, който е избран от ГЕРБ, и по този начин кандидатурата на Дражев за президент на БФС е била оттеглена.

“Трябва да се установи дали това е така. Ако е вярно, това означава, че цялото ръководство на БФС трябва незабавно да си даде оставката или да бъде отстранено от правораздавателните органи. Политическа намеса не е допустима в работата на националните федерации съгласно устава на УЕФА и на ФИФА”, аргументира се Ивайло Дражев.

“Зададох много ясни въпроси, които смятам, че интересуват пряко и Бойко Борисов. А именно – обаждали ли са се Лечков и Михайлов на Цветан Цветанов да го молят да бъде изтеглено предложението от ФК Асеновец”, каза още бившият футболен шеф. Дражев разказа, че Цветан Цветанов е присъдил двата служебни резултата на Черномороец-Бургас, който играел с правото на участие на Конеляно. “Той подписа протокола. Правете си изводите дали Цветанов е лично мотивиран. Отговорите на тези въпроси ги знам много добре и знам кой на кого се е обаждал”, каза още Ивайлов Дражев.

всекиден,четвъртък, 22 януари 2009

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP