Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Комунистът Лисков,кмет на гр.Харманли си разиграва коня за последно !

вторник, 4 август 2009 г.

Снимка от автора

Служебният "Опел Вектра", паркиран пред дома на харманлийския кмет !

Харманлийският кмет е в отпуск със служебната кола !

Общината на град Харманли е на червено със стотици хиляди лева !

Източник: Петя ГЕОРГИЕВА
Публикувано:17:10 / 04.08.2009

Кметът Михаил Лисков от две седмици е в отпуска, но това не му пречи да използва служебната кола. Нещо повече, той въобще не се притеснява от този факт, и спокойно си паркира стария кметски автомобил, опел Вектра, пред къщата си.
Миналата година той си купи джип на старо, който през повечето време го ползва дъщеря му, но от известно време не се вижда из улиците на града, вероятно е развален и е на ремонт.

Всичко това става в момент, когато общината е на червено със стотици хиляди лева, а местни спортни клубове в града отлагат състезания, заради липса на пари.

Преди дни стана ясно, че и шефът на областната дирекция "Земеделие и гори" Мустафа Емин е излязъл във ваканция със служебната кола. След излизането на информацията в "Хасковска Марица", Емин се обади, за да уточни, че колата била на служебния паркинг. Ключовете обаче си стояли в джоба му. Аз може и да съм в отпуск, но колата не е, отсече Емин.

Докато харманлийският кмет Лисков ползва служебната кола, дори когато е в отпуск, колегата му в Пловдив Славчо Атанасов отряза шефовете на дирекции от служебни автомобили.

Да ходят пеш или с градския транспорт, отсече той. Нека вземат пример от мен. Откакто арестуваха и отстраниха моя шофьор Саркиз Москофян, аз карам личната си "Мазда 3" и ходя с нея на работа, обясни Атанасов. Той заплаши с уволнение заместниците си, ако бъде ползват служебна кола извън града за лични нужди. Ако някой от тях отиде с общински превоз на шопинг в Солун, направо си е подписал заповедта, предупреди Атанасов.

КОМУНИСТ СРАМ НЯМА !

ДА БИЕМ ШУТА НА БЕЗСРАМНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ НАГЛЕЦ !


http://www.snews.bg/Harmanli Town
.

Harmanli Town in Mastodon and Quitter


Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP