Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Отварянето на 3 и 4 блок на АЕЦ "Козлодуй" ще струва на България 600 милиона евро и това ще бъде най-скъпата предизборна кампания на БСП

събота, 17 януари 2009 г.

БСП провежда скъпа предизборна кампания с АЕЦ "Козлодуй"

by newswriter on 17/01/2009 11:44 AM

Висш представител на партията от тристранната управляваща коалиция НДСВ заяви, че отварянето на 3 и 4 блок на АЕЦ "Козлодуй" ще струва на България 600 милиона евро и това ще бъде най-скъпата предизборна кампания.

News.bg съобщи, че председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и зам.- председател на НДСВ Минчо Спасов е обвинил колегите си от БСП, че се опитват да провеждат най-скъпата предизборна кампания.

Седмичникът "Капитал" отбелязва, че управляващите от БСП начело с Първанов и Станишев са направили всичко възможно, за да обвържат България с Русия и сега трябва да платят за загубите, предизвикани от спрените доставки на газ.kafene.net

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP