Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Искането за оставка на министъра на вътрешните работи Михаил Миков е напълно адекватна

неделя, 25 януари 2009 г.

Димо Гяуров: Изненадан съм от озверелите полицаи
25 януари 2009, 11:38

Политика

София, България

Искането за оставка на министъра на вътрешните работи Михаил Миков е напълно адекватна реакция след като се стигна до сблъсъци между протестиращи и органите на реда на 14 януари пред паламента, смята Димо Гяуров, бивш директор на НРС.
Крайно изненадан бях от озверелите физиономии на полицаи, които си позволяват да псуват, да налитат на граждани и да ги бият безпричинно, заяви той в предавенето „Неделя 150” по БНР. Според него искането за оставка на вътрешния министър е съвсем адекватна мярка и защото не бяха дадени отговори на много от въпросите, като например как точно загина гражданинът в Четвърто РПУ. Така и не стана ясно човекът бил ли е наистина на протеста, затова ли е задържан или за справка, както твърдяха от МВР, посочи той.
Гяуров призова вътрешния министър да представи преписката или номера на предварителното производство, по което починалият е бил задържан.
След третия загинал, уж само превозван и задушен в суматохата, няма как да не се иска оставката на Михаил Миков, допълни Гяуров./БЛИЦ

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP