Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Полицаи налагаха с палки протестиращите младежи

петък, 16 януари 2009 г.

Завеждат дела срещу полицаите, били протестиращите

16 януари 2009, 11:39

София, България


Организаторите на студентския протест завеждат дела срещу полицаите, които преди два дни налагаха с палки протестиращите младежи. Това заяви за Агенция БЛИЦ Борислав Сандов, един от основните организатори на митинга.
Вече е назначен адвокат, Иван Груйкин, който ще защитава правата на малтретираните от полицаите студенти. Има много доказателства, журналистически материали, както и любителски клипове, които доказват, че полицаите са превишили правата си, заяви още Сандов. Според него политически партии се опитали да “яхнат” протеста, но това не се е получило и нямало и за в бъдеще да бъде позволено да се включат. Той заяви още, че в първия ден провокатори наистина е имало, обаче по думите му явно са им платили само за един ден.
Организаторите са категорични, че искат не само оставката на Михаил Миков, а и на целия парламент. Те отказаха да коментират отношението си със столичния кмет Бойко Борисов. Само споменаха, че на моменти има разнопосочни неща с общината относно спънките с организацията.
В момента пред парламента има около 500 души, оркестър пее национални мелодии, извива се хоро на жълтите павета. Граждани продължават да прииждат и да се присъединяват към протестиращите.
Милан Николов, БЛИЦ

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP