Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Ще прекратим мандата на Първанов предварително

понеделник, 19 януари 2009 г.

Гамизов: Ще прекратим мандата на Първанов предварително

18 януари 2009, 19:09

Политика

София, България

Утре се събираме за създаването на Гражданска лига за България. Време е да реформираме фундамента на това общество, време е да принуждаваме политиците да правят правилните неща за обществото. Крайната цел е да се отървем от тази неработеща система, на която е подложено българското общество. Това каза анализаторът Стефан Гамизов пред Нова телевизия.
Гамизов подчерта, че няма да създават партия. "Нямаме таен план. До две години трябва да стигнем до референдум за нова Конституция. Смятам, че ще постигнем и това да прекратим мандата на президента Георги Първанов предварително и да спасим нацията на терора, на който е подложена", подчерта Гамизов.

В българската политика няма нищо друго освен корупция, нищо друго не се среща в нея в момента, подчерта Гамизов.

Българската енергетика трябва да бъде оставена под особен надзор заради тежките криминални практики, които се създават в нея. Проблемът с нашата енергетика е принципно корупционен, каза още той. Според него у нас има и нелегален износ на електричество. /БЛИЦ

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP