Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Полицейски произвол

четвъртък, 22 януари 2009 г.

ДСБ: Полицаи са събличали митингуващи

Част от протестиращите миналата седмица са били натъпквани по 50 души в тесни помещения, събличани и претърсвани за наркотици. Това заяви в парламента вчера Атанас Атанасов (ДСБ).
Заради “полицейския произвол” тъмносините започнаха да събират подписи за създаване на парламентарна анкетна комисия, която да разследва действията на МВР. Депутатът припомни и че един от задържаните по това време е починал. Атанасов настоя още на заседанието на вътрешната комисия днес, на което МВР шефът Михаил Миков е извикан на доклад, да бъдат изслушани и свидетели. Атанасов твърди, че полицаите са дърпали хората от кафенетата край парламента и са ги задържали, в РПУ-тата били отведени и случайно оказали се в района граждани.труд
--------------------
Разследват смъртта на мъж след тест с полиграф

22 януари 2009 12:43 | Николай Христов

29-годишния Пламен Куцаров заподозрян за участие в отвличане почина след полицейски разпит с детектор на лъжата. Заради инцидента прокуратурата започна разследване на случая, а вътрешният министър Михаил Миков отстрани цялото ръководство на бившата ГДБОП и пенсионира началника на досъдебното производство в МВР Деньо Терзийски.

29-годишния Куцаров е бил разследван за отвличане на криминално проявен мъж от София, известен с прозвището Тери Цигането. При отвличането е платен откуп за похитения, но той все още не е върнат. От МВР съобщават, че по време на разпитите, задържаният е заявил, че няма никакви заболявания, но употребява наркотици.

След приключване на полиграфското изследване, направено в Института по психология на МВР, на път за сградата на полицията на „Лъвов мост" на задържания му е прилошало. Полицейските служители го откарали незабавно в "Пирогов" за оказване на спешна медицинска помощ, но по пътя за болницата мъжът е починал. Това потвърди пред Дарик говорителят на „Пирогов” Стоян Узунов. „При нас е докаран починал и трупа му веднага е откаран в „Съдебна медицина”, каза той.

Заради инцидента директорът на „Противодействие на организираната тежка престъпност" към Криминална полиция комисар Петър Владимиров, заместникът му – Калин Михов, и началникът на сектор „Контратероризъм" в дирекцията са отстранени, съобщават от МВР. Назначеният преди три месеца директор на Главна дирекция „Досъдебно производство" в МВР Деньо Терзийски е пенсиониран. За шеф на бившите антиомафиоти от днес е назначен Станимир Флоров, бивш шеф на отдел „Наркотици".

Пред Дарик полицейски източници заявиха че има пряка връзка между трите инцидента от изминалите 24 часа в столицата.дарик

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP