Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Хасковският районен съд осъди Станка Василева и Стефан Стефанов за уронване на авторитета на кмета на Хасково Георги Иванов

събота, 17 януари 2009 г.

Хасковският кмет спечели дело за клевета срещу автори на статия във в. Пари

Хасковският районен съд осъди Станка Василева и Стефан Стефанов за уронване на авторитета на кмета на Хасково Георги Иванов. Двамата трябва да платят на градоначалника 1 000 лева обезщетение за нанесени морални вреди чрез статия във вестник "Пари" през април 2007 година.

Съдът е преценил, че в материала, озаглавен "Шерифски произвол в Хасковската прерия", се представят факти, които не отговарят на истината. Става въпрос за спор за строителство и продажба на апартаменти, датиращ от 1996 година, когато Георги Иванов все още не е бил кмет. Именно по тази причина изнесената информация за своеволия от негова страна е преценена от съда като невярна и уронваща авторитета като градоначалник.

Като доказателство за нанесените вреди е бил представен и амбулаторен лист от Георги Иванов. Според заключението на лекаря ден след публикацията на кмета е поставена диагноза "Хипертонична болест" със съпътстващо заболяване "Захарен диабет".бгфактор

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP