Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

16-годишен мераклия от град Харманли звъннал 4 610 пъти на спешния телефон 112

вторник, 14 април 2009 г.

Тийнейджър побърка 112 заради секси глас

Снимка: нет

Тийнейджър от Харманли счупи всички рекорди по обаждания на спешния номер 112 заради приятения глас на една от операторките, съобщиха от полицията.

16-годишният мераклия звъннал 4 610 пъти на спешния телефон само за да чуе гласа на телефонната си изгора. Положението излязло извън контрол и се наложило директора на районния център на спешния телефон да иска намесата на хасковските полицаи. Самоличността на досадника бързо била разкрита, а обясненията му са снети пред двамата му родители.
В началото на месеца пък подобен терорист съобщил, че ще постави бомба в парламента, а пет дни по-късно поискал 500 000 лева, за да не "натисне копчето". Полицайте бързо стигнали до 17-годишен младеж от Любимец. Срещу него е образувано досъдебно производство.

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP