Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

СЕРгей Станишев е абсолютен дилетант!!!

сряда, 8 април 2009 г.

"Защо не сме социалисти": 11 автори срещу Станишев

08.04.2009 13:53
"Защо не сме социалисти": 11 автори срещу Станишев
Корици: Обсидиан, Абагар

След като премиерът Станишев зарадва вярната си аудитория с бестселъра, наречен „Защото сме социалисти“, ответната реакция не закъсня.

Книгата „Защо не сме социалисти“ е творение на 11 автори - Георги Мишев, Георги Данаилов, Кръстьо Кръстев, Йордан Попов, Любослава Русева, Михаил Вешим, Йосиф Перец, Ганчо Савов, Георги Господинов, Стефан Вълев и Васил Станилов.

С разказите си те оборват утопията на червения лидер Сергей Станишев, написана „на един дъх и за една нощ“.

Книгата е сборник с текстове на различни автори и представлява пародия на книгата на Станишев. Хората, които са на корицата пък, е повече от ясно, че никога не са били комунисти – Айнщайн, Мик Джагър, Солженицин...“, коментира за Dnes.bg един от авторите – журналистът във вестник „Стършел“ Михаил Вешим.

Самата книга представя различни текстове на авторите по темата „Що е социализъм“. Моят, например, е свързан със спомените ми за този в Северна Корея. Бил съм там и съм виждал що е социализъм в чист вид", разказа журналистът.

И докато лидерът на БСП твърди, че трудът му е насочен към лявомислещите и другарите му по душа, защото вярата им е разколебана, новата книга говори за провала на социалистическата идея, който никога не трябва да се забравя.

Вместо увод авторите са избрали надписа на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:

"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз".

Сергей Станишев оплете на корицата образа си с баба Тонка, Карл Маркс, Николай Добрев, Тони Блеър, Йордан Радичков, Нелсън Мандела, Пабло Пикасо, Джон Ленън, президента Първанов.

Докато в „Защо не сме социалисти” отпред са лицата на Борис Христов, Антоан дьо Сент-Екзюпери, Захари Стоянов, Иван Вазов, Алберт Айнщайн, Димитър Талев, Александър Солженицин.

А в центъра намига клоун.

За книгата на Станишев мога да кажа само едно – както управлява държавата, така и пише. Абсолютен дилетант!

Нашата книга е много по-четивна от тази на премиера, а и в допълнение мога да кажа, че ние нямаме претенции да управляваме държавата!
“, коментира в заключение Вешим.

---

58. - 16:24 -
От: Анонимен
44, ти не живееш ли в България? Или живееш под похлупак? Как България сега е най-добре, а пък хората едва свързват двата края!!! Или България е нещо отделно от средния човечец, на когото му се налага да тегли заем да си плати парното(или да стои на студено като в каменната ера, ама пак ще плаща, защото тръбите го топлели). Влез в един завод в провинцията, дори и в по-голям град, и виж заплатите на хората - 300/400 лв. Колко време и как може да се приживее с толкова пари? Хубаво е, че сме в ЕС, ама Станишев не ни вкара там сам и ... изобщо не живеем като европейци. Ако наглото и безочливо поведение спрямо обикновения човек е мъдра политика, то какво ли още трябва да видим???
57. - 16:22 -
От: Анонимен
Много важно!
56. - 16:18 -
От: do 44
№44 сигурно ти си по добре сега щот серго ти е е увъртял една свирчица , а и има разлика между социализъм и комунизъм глупако и тва, което е социализма в западна европа няма нищо общо с този тук . Сер гей е комунист от онази школа дето са убийци и предатели на държавата изучен в ссср, а социалист и е нещо много по- хуманно и красиво
така , че утрепко оди му лижи на тоя и нека продължи да ти прави духовни
пс хахахах а джон ленън ако го види тва ше се преобърне в гроба!
55. - 16:13 - Ба си Комунягите в България!
От: Анонимен
Ми те повече от хлебарките бе! Като гледам що червени подлоги плюят в този сайт, свят ми се завива.То тволчеството му на сперматозоида Станишев се видя кво прави - убива старци директно./случаят в Бургас/ А що са социалисти всички знаем - за да крадат, лъжат и унищожават обикновените граждани на тази клета страна. От комуняга по-долна и безсрамна гад под слънцето няма!!!
54. - 16:12 - весело
От: Анонимен
Нейде си стояли на опашка и чакали да си купят книгата на станишката на английски..хахаха А да си чул нещо за "Английският съсед" на Михаил Вешим ?Пусни питане в нета.А и който чете Стършел редовно, знае кои са и Вешим и Попов и Кръстев и какви са позициите им.Защитниците на хамстера са смешни.Не се косете бе, хората само пишат,това могат това правят. Серго да си беше карал мотора, да не беше се напъвал да управлява държава, сега нямаше да го критикуват.
53. - 16:11 -
От: Анонимен
Ami glasuvaite veeeeeeeeeeeeeee da niama takiva meduzi partizanski kopeleta praveni v zemlinki ........to tozi za nishto drugo ne stava osven za komunist
52. - 16:07 - Браво
От: Карина
жив е българския дух за свобода, достоен отговор на Станишев
51. - 16:06 - до № 44
От: ...........
не се притеснявай никой няма да те нарече социалист .Има си специалисти които да ти поставят диагноза и назначат лечение !!!
50. - 16:02 - До #48
От: Анонимен
Рзбрах, че си метилява УФСЪ, напълно неграмотна. Истинско комундарче - ЦОЦИАЛИСТ.
49. - 15:57 - сори
От: Анонимен
В БГ няма социалисти, има комунисти! Аз не съм комунист и никога няма да бъда.....
48. - 15:56 -
От: ddddd
горките писателчета да ги питам къде бяхте по живково време тогава писахте сигорно оди на радоста а има и няколко които са взимали парички и от други деиности -ДСА СЕГА МИ СЕ ПИЩАТ ДЕМОКРАТИ.от тези аз невиждам такива .демократ е човек който това си носи в душата а не да се изтъква като такъв само с лична изгода .доста от тези са вседодемократи и сигорно всичко това го правят с комерсиална цел .щом са толкова ербапи нека книгата да я распространяват без пари. сигорно това няма да стане убеден съм .
47. - 15:54 - пхахах
От: DG
Коментар №44 е писан от самия Сергей Станишев! ":)
46. - 15:51 -
колко пари се пръскат, за да може по форумите да влизат платени малумници и да пишат за тази или онази партия. не усещате ли, че извършвате отвратително тъпа дейност.
45. - 15:50 -
От: Анонимен
Тия не-социалисти писатели къде бяха до сега бе?
По-добре да си мълчат, а не да съчиняват пародии.... щото май друго да напишат не могат, нали?
Мършояди, а не писатели!
44. - 15:48 -
От: Анонимен
новата книжка е просто едно дребнаво заяждане с човека, който ни вкара в Европейския съюз - Сергей Станишев!
България не е била никога досега по-добре, отколкото е сега и това в голяма степен се дължи на упоритата и самоотвержена работа на мъдрия политик Станишев!
На Станишев разчитаме и занапред!

Айде почвайте сега да ме наричате какъв ли не, аз съм социалист!
43. - 15:47 - Каквото повикало. . .
От: Анонимен
...такова му откликнало. И втората книга е точно толкова високоинтелектуална, колкото е и първата. Само че разликата е в бройката на авторите, които се излагат като се пънат да се правят на социо-будители :)
42. - 15:43 - за НДСВ съм!
От: Анонимен
защото, ако не бяха финасовите експерти от НДСВ сеща щяхме да духаме супата като унгария, румъния и т.н.
41. - 15:41 - i az ne jelaya da sam sotzialist
От: Maria
Браво на умните глави! Ще си купя книгата и ще я държа на видно място, защото ми омръзна от нахалството на другарите! Как няма да са социалисти, кой присвоява народното и живее като паша? А старите глави и крадливите цигани са техните най-големи фенове! Затова сме на този хал....
40. - 15:40 - leleeee,
От: x-man
РЕДколегията скочи като един Матросов пред амбразурата за да защити простотийте на Станишката :) като сте социалисти, идете на разходка из Колима, тъпанари прости, да видите съветския Освиенцим и после говорете. А за номер 11 даже не намирам думи да го оплюя...
39. - 15:37 - До 8
От: Българин
Браво на теб! Много истини си написал! Ама колко го разбират това? Опитай да го обясниш на по-старите хора и ще видиш какъв ще е резултата! Нали те избраха и царя и серго и седфчо......
Не че Костов е по-различен, ама тия са просто на върха.
38. - 15:32 -
От: dino
михаил вешим,иосиф перец-факани чифути,не че и другите не са евреиски подлоги.солженицин е руски евреин и също е бил комунист.комунист ,евреин = грабеж и измама.И двете книги са за аутодафе!!!Нарочно пиша имената с малки букви.Такава интелигенция,това и заслужава.
37. - 15:19 - Защо не сме социалисти
От: aquamarina
Сега се чувствам удовлетворен, след като излезе отговор на бездарието на Станишев.
36. - 15:16 -
От: Анонимен
Добре че Станишев написа книга, че и другите да се сетят да напишат нещо!
35. - 15:06 - Lyskali sa malkite ialowi glavi
От: Анонимен
Ko li sa praili desnite desidenti s levite ryce kogato sa gledali uprazneniet s lenti na ansamblovoto sy4etanie za zeni po hudojestwenna gimnastika.

aha lyskali sa malkite ialowi glavi
34. - 15:05 -
От: чудим се
Интересно,ако им предложат ДА СЕ НАГЪРБЯТ С ОТГОВОРНОСТИТЕ НА ВЛАСТА,колко от тях ще откажат!?..
33. - 15:04 - че какво толкова се е случило
От: трънка
под слънцето нищо ново. То и Т.Ж. написа навремето повече страници, отколкото беше прочел.Момчето си отива , както беше наречен един филм, и показва,че се е научил не само да чете, ами и да пише. Така е като слушкаш и папкаш.
32. - 15:00 -
От: Онбашията
едни социалисти се карат с други. разликата между двата лагера е че едните се осъзнават като такива, а другите се мислят за "десни".
31. - 15:00 -
От: Анонимен
БРАВО!
30. - 14:46 -
От: kalin
Комунистите изтипоса ли Вазов,като техен ..а убиха племенника му!Талев търка зандани и комунистически лагари ,и колко още,като тях има..тези хора ли са социалисти/комунисти ?Културата и Обществото ни е болно то страда от червеният бацил ..за комунистите трябва да се знае: лъжи лъжи лъжи!
29. - 14:43 - За социализма
От: Georgi
Аз съм привърженик на социализма, но във вариант Швеция, Дания и Норвегия ..

29. - 14:43 - За социализма
От: Georgi
Аз съм привърженик на социализма, но във вариант Швеция, Дания и Норвегия ..
28. - 14:40 -
От: Анонимен
и мен ме кефи вземам я!
27. - 14:40 - закономерно
От: Анонимен
Абсолютно закономерна реакция на няколко интелигентни общественици. Доколко са дисиденти, е друг въпрос.
Не може един Комсомолец да ни баламосва като по бай Тошово време, и да не очаква ответна реакция.
26. - 14:38 -
От: Явор
Браво на авторите
25. - 14:36 - ченгета!!!
От: помнещ
абе, този Георги Данаилов и Васил Станилов не бяха ли удостоверени доносници? Май да. Е, къде се пънят и те горките.Смешници.
24. - 14:34 -
От: kalin
На червените им се ще да си придават човешки вид,ама човеци не сте!Какви социалисти са повечето от лицата на корицата ви!Лъжете и преди лъжехте и сега лъжете ,ма баламите намаляват,хората проглеждат!Пълни с лъжи и фалшификати сте шайка бездарни примати!В норманите страни за вас има лустрация!Само тук беснеете не ви щем Северна Корея ,като си я щете идете си там!
23. - 14:28 - 11 мижитурски автори срещу Стан...
От: Анонимен
11 мижитурски автори срещу Станишев! Скрийте се бе, добре че е Станишев да ви дава материал, щото вий на други теми не може да пишете освен на тема антикомунизъм. Дорбе, че ги има социалистите та да има и драскачи като вас. Иначе не ви вижда да пишете на други теми. Само, колко са лоши тия комунисти ейй, па ний какви дисиденти сме, какво капацитети и умове. Титани в кенефите това сте! Деееба и некадърницте
22. - 14:26 - Изпревариха ме. . .
От: Yonex
Смятах аз да напиша такава книга, но ме изпревариха. Браво на авторите!!!
21. - 14:25 - BRAVO, BRAVO
От: Kolio
Otivam da si q kupq, ako ne stane kakto s knigata na Urgen Rod - baq q pokriha zaradi golemiq interes ... socialistite da ne trugnat sega pak da vuvejdat cenzura HAHAHAHA
20. - 14:22 -
От: kalin
Адмирации за авторите!
19. - 14:20 - нашенска ЕНТЕЛЕГЕНЦИЯ
От: ослушвам се и чакам
Да-а,няма гювеч,няма вярност на Партията-Майка!Големи борци,няма що...
18. - 14:17 -
От: dovolna
bravo na 11-te avtora,vsichki sa mnogo dobri pisateli.S tazi kniga shte natrijat nosa na Sergeicho.Dano ja nameria za da ia procheta s goliamo udovolstvie.
17. - 14:16 - . . .
От: ...
11 q odi si pii kapovete i sa ogledai be tikvo negi znam kvi sa teq aftori i kvi nesa moje i da sa sme6ni ama pone sa vidqli kolko po sle6en e na6iq lubim premier bat sergo ................ bahti izlagaciqta toq gei ne6tasten za kaf sa pomisli 4e 4ak knigi ze da izkarva da dava akali ........ ai da mu svar6va mandata 4e da ne mu gledame maznata fizionomiq ve4e ...
16. - 14:16 - Най после. . . .
От: Анонимен
Ох, вече наистина ми дойде малко в повече! Колкото единия писател, толкова другите - политици! Я, всеки в неговата паничка- където е най-силен, там да хвърля усилия. Пародия сте всички - и политици и интелектуалци. Събуждате се само когато надушите мършата- пардон изборите!!!
15. - 14:14 - Intelektualeca e vrag na BKP/BSP
От: Kika
ha ha mnogo se obidiha, a za intelektualci - socialisti i komunisti da ne prikazwat - intelektualcite winagi sa bili tehen wrag i sega pak ...
14. - 14:13 -
От: pro7
Незнам Станишев защо е социалист , но знам аз защо съм привърженик на комунистическата идея . За сведение комунизъм никога нет е имало и да се говори и пише за комунизъм е невежество . Ще попитам автора на публикацията какво против има срещу СИБИР ? Явно никога не е бил в тази част на света - там живеят прекрасни хора , които се трудят честно и почтенно и овладяват наобятните простори , защото там са залежите на нефт, газ, злато , диаманти и др. Това , че някой не е такъв или онакъв си е негова работа и избор , нали искате демокрация ? Но ьвсички тия псевдо демократи са минали през школата на БКП и още повече заемали са отговорни постове - те именно изградиха СДС , което разбиха както разбиха и БКП . Не е виновна идеологията , а нереализирали се кариеристи нарекли себе си ДЕМОКРАТИ .
13. - 14:11 -
От: не-не-не
Браво свалям ви шапка!
12. - 14:09 - Аман от провъзгласили се дисиде...
От: Айнщайн
От тези всичките,знам нещо и то от сценариите на филми за Г.Мишев.По-голямата част,като Й.Попов бяха твоци от времето на бай Тошо и да ме извиняват, ама да не се слагат до Мик Джагър-много са малки!
11. - 14:09 -
От: Анонимен
Абе тези така наречени 11 "автори" сами показват, колко са смешни и не струват нищо пред Станишев. Книгата на Станишев, колкото и да им е гадно предизвика истински интерес и положителни отзиви сред евролидерите, докато тези 11 Мижитурки, могат само да мечтаят за подобна известност и всепризнание. Няма какво да се правят на интересни, фактите са си факти. Сумати време хората са се редили на опашки за да вземат английския вариант на канигата на Станишев
10. - 14:08 -
От: toto
Б Р А В О !Интелегенцията май е на път да се събуди!
9. - 14:08 - Браво на авторите!
От: Анчо
Ха ха ха!
8. - 14:06 - ЪЪЪЪ. . . СОЦИАЛИСТИ????
От: кОкО
НАШИТЕ "СОЦИАЛИСТИ" СА КАТО "МАГАРЕ НА МОСТ", 1000 ПЪТИ ИМ КАЗАХА ДА ПРИЕМАТ ВАЖНИТЕ ЗАКОНИ ЗА БГ И ДА НЕ ГИ ПРЕПРАВЯТ ПО НАШЕНСКИ И ЩЕ ИМ ДАДАТ ЕВРОПАРИТЕ, А ТЕ НЕ СПИРАТ ДА ИЗМИСЛЯТ КАК ДА НЕ ГИ ПРИЕМАТ, А ПОСЛЕ ВИКАТ ЧЕ ЕС СА НИ ВИНОВНИ, ОБИЖДАТ ГИ ПО БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН И ЛИЦЕМЕРЕН НАЧИН И ИМ ДЪРЖАТ ТОН С КОЙТО НЕ ИМ ПРАВИ ЧЕСТ. СЕДЯТ И ПЛЯМПАТ НИЩО НЕ РАБОТЯТ ЕДНО НЕЩО КОЕТО ПОИСКАХА ЗА 4 ГОД. ОТ ЕВРОСЪЮЗА НЕ НАПРАВИХА, ПЛЮЯТ ГИ ЧЕ НЕ ИМ ДАВАТ ПАРИТЕ ДА ГИ РАЗГРАБЯТ, НО СЕГА СИ ПОЛУЧИХА ПОРЕДНИЯ ШАМАР, НЕ САМО ИМ СПИРАТ ВСИЧКИ ПАРИ ПО ВСИЧКИ ФОНДОВЕ АМИ ГЛАСЯТ И ДА НИ КАРАТ ДА ИМ ВРЪЩАМЕ ТОВА КОЕТО НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ОКРАДОХА .... ХА ХА ХА СОЦИАЛИСТИ И СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ... КАК И ЗА КОГО ... ТОВА ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕСТЪПНО ПОВЕДЕНИЕ ... КАК СЪСИПАХА И ЧАСТНИЯ БИЗНЕС ПО СПИСЪК ... ЗАДУШИХА И ВЗЕХА ВСИЧКО ОТ ХОРАТА ДЕТО БЯХА ПОИЗКАРАЛИ НЯКОЙ ЛЕВ ПРЕДИ ДА ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ... ТОВА СА НАШИТЕ "СОЦИАЛИСТИ" .. ДАЙДЕ ДА СИ ГИ ИЗБЕРЕМ ПТНОВО ЗА ДА СИ ИЗСЪРБАТ ПОПАРАТА, ЩОТО НЕ Е ЧЕСТНО ... СЕГА ТЕ ВЕЧЕ СА БЕЗУМНО НАГЛИ ЗАЩОТО СЕ НАДЯВАТ ЧЕ СКОРО ЩЕ СЕ ОТЪРВАТ И ЩЕ ХОДЯТ ДА ПРЕБРОЯТ ПЛЯЧКАТА ...
7. - 14:05 - Тоя Станишката,
От: Сретко
ще ме убие това чавдарче. Умри бе Станишка, в Белене ти е мястото.
6. - 14:03 -
От: Анонимен
браво, това е книга, която ще прочета! А за Станишев - no comment... Как може толкова да се самозабрави и да си повярва до такава степен!?
5. - 14:03 -
От: Анонимен
живеем в най-веселата държава :D
4. - 14:02 -
От: Анонимен
Разпердушиниха Станчо с таз книга, то онова недоразумение ни за премиер, ни за писател става
3. - 14:01 - ot kude
От: Petar
moga da si q kupq?
2. - 14:01 - wow!
От: Анонимен
ще си я купя веднага!!!
1. - 14:00 -
От: Анонимен
Браво за идеята :):)

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP