Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Станишев,Вълка и Доган са едно и също нещо

сряда, 8 април 2009 г.

Борисов: Станишев, Вълка, Доган са едно и също

08 април 2009, 13:51
София, България

При официалната си среща с кмета на Москва Юрий Лужков столичният кмет Бойко Борисов сравни София със Сталинград по време на Втората Световна Война. Както Сталинград е бил обсаден, така българското правителство е обсадило София и иска да превърне града в гето, обясни столичният кмет, цитиран от БНР. По думите му Станишев, Вълка и Доган са едно и също нещо.
След направеното сравнение Бойко Борисов уточни, че трябва да се издържи още един месец на натиска на правителството.

Станишев вместо да аплодира кмета на София за това, че е развалил концесията за боклука, ходи да брои кофи и да казва, че еди къде си има пълна кофа за боклук. Този жалък плач на Станишев за Вълка ме радва. "Станишев, Вълка, Доган, са едно и също нещо. Докато Станишев плаче за Вълка, Доган му казва: "Плачи ти, защото, ако го направя аз през Камен Костадинов, връзката ще бъде много явна", каза още Борисов и добави: Станишев се опитва да помага на Вълка да си върне концесията, но няма да си я върне.

София не е била толкова чиста, колкото в момента. Всеки ден ходя и броя чистачките, каза още Борисов.

По време на официалното си посещение в Москва пред колегата си Лужков столичният кмет обясни, че на фона на 54 млрд. долара, какъвто е бюджетът на Москва, 1 млрд. лв. са малка сума, за да бъдат решени всички проблеми на българската столица.

Борисов посочи, че едно от добрите решения на страната ни спрямо Русия е това, че от 2 април са отпаднали визите за деца под 12 години, когато придружават родителите си при туристически пътувания.

От своя страна Юрий Лужков изрази задоволство за повишения стокообмен от страна на България към Москва под формата на лекарства и плодове.

Бойко Борисов постави и въпроса за дома на Москва в София. Лужков го упрекна, че вече 2 години не позволява там да се строи.

Тъй като не искам да нарушавам зелената площ около Руската църква, предлагам на Москва да бъде обезщетена с друг терен в София, заяви кметът на столицата.

Тази сутрин в Москва беше неофициално поставено началото на Дните на София в руската столица. На стадион "Лужники" отборите на московската и софийската община се срещнаха на футболния терен. Отборът на Бойко Борисов победи с два на нула.

Официално Дните на София в Москва ще бъдат открити довечера с концерт на Лили Иванова. /БЛИЦ
-
1.
2009.04.08 15:34:15
А ТИ ДА НЕ СИ НЕЩО РАЗЛИЧНО Я ?!
2.
2009.04.08 15:40:51
ТАЗИ НАГЛА МУТРА БОКО ТИКВАТА МНОГО ПРЕКАЛИ С ЛЪЖИТЕ. НЯМА ЛИ КОЙ ДА УЗАПТИ МАЛОУМНИКА? КЪДЕ Е ДАНС ДА МУ ИЗКАРА МРЪСНИТЕ РИЗИ. ТОЙ ИМА МНОГО ТАКИВА.
3.
2009.04.08 16:07:32
Бойко, гледай да не се гушнеш със Сер-гей-чо коалиционно след изборите! Сакън, ще ти излезе лошо име.
4.
2009.04.08 16:11:48
Това е факт и всички го знаят. Кризата с боклука, блокажа на фирмите и саботажите на почистването са организирани от Станишев и неговата Банда от Супер Педерасти. Педала си мисли, че прави адски хитри пропагандни номера, а всъщност е много прозрачен - все повече става ясно, че е некадърен, некомпетентен и недобронамерен към нашата страна. Към своята той си е добронамерен, прави й страхотни подаръци под формата на катастрофални за България договори.
5.
2009.04.08 16:17:40
ЗАЩИТНИЦИТЕ НА МАФИОТИТЕ (СР.ЙОСИЧ)СА СЪЩО МАФИОТИ А ДА СИ МАФИОТ ТОВА Е ПОДСЪДИМО СЛЕДОВАТЕЛНО МЯСТОТО НА Г-Н БОРИСОВ Е НА ПОДСЪДИМАТА СКАМЕЙКА А НЕ ПО МЕДИИТЕ

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP