Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Падението на българския премиер от високо

вторник, 28 април 2009 г.

Нашите управляващи другари обаче са по-християни и от най-хрисимите – подлагат и другата буза веднага, след като едната им е била зачервена от як шамар. Стига шамарът да е аванта и да е от руската десница, която се грижи българската левица да бъде винаги будна и на повикване.

Москва вярва на сълзливи – шамаросва ги!


Иво Инджев

www.ivo.bg

Дата: 28-04-2009 09:25

Читатели : 914

Впрочем, денят на нашия специален пратеник в Москва Станишев не е минал съвсем напразно. Според неговата информационна служба той се е срещнал с президента на Калмикия Кирсан Илюмжинов. Какво пък, все един президент го е уважил!Ако му беше важно да го уважаваме ние, ако уважаваше България, просто трябваше да си тръгне от Москва след като му затръшнаха президентската врата.

В нашия автомобилен свят една майка казва на детето си: „не пресичай на червено”, а в безкрайно белия свят на ескимосите поучават прохождащото човече с: „не яж жълт сняг”!
Така е, гледните точки са различни и зависят от червените, белите и жълтите нюанси на битието.
Почервенялата до крайност БНТ озаглавява новината за унизителното подритване на българския министър–председател Станишев от неговия домакин Медведев по следния начин:
„Премиерът Станишев се срещна на 4 очи с руския си колега Путин”. Можете да прочетете този шедьовър на пропагандата на сайта на БНТ.
Излиза, че не е важно падението на българския премиер от високо. Бил приласкан, все пак. Докато единият ботуш го рита, другият му удря братски фалц с цел да го врътне и да го вкара обратно в играта, диктувана от тази серия ритници.
Но, уважаеми зрителю, ако случайно си проспал основното внушение в централните новини на централния пропаганден орган на властта, вникни в следното съобщение, собствено производство на тази „сделана в СССР” пералня на властовия имидж, която пере със собствен препарат (наричан „собствени източници”).
Ето така е сервирана новината за това, че България е била унизена в Москва чрез имперския отказ българският премиер да бъде приет от руския президент:
„Източниците твърдят, че от руската страна е било проявено разбиране и преговорите ще продължат”.
Ясно. Най–напред наказват, но след другарския хленч на наказания, към неговото страдание се проявява разбиране и му се позволява да целуне височайшата ръчица, която го е зашлевила. От тях да мине!
Впрочем, денят на нашия специален пратеник в Москва Станишев не е минал съвсем напразно. Според неговата информационна служба той се е срещнал с президента на Калмикия Кирсан Илюмжинов. Какво пък, все един президент го е уважил!
Ако му беше важно да го уважаваме ние, ако уважаваше България, просто трябваше да си тръгне от Москва след като му затръшнаха президентската врата.
Достатъчно раболепен вече е поклонът му, демонстриран с факта, че изобщо замина след отказа на Путин да легитимира софийската енергийна среща като събитие с международна стойност.
Нашите управляващи другари обаче са по-християни и от най-хрисимите – подлагат и другата буза веднага, след като едната им е била зачервена от як шамар. Стига шамарът да е аванта и да е от руската десница, която се грижи българската левица да бъде винаги будна и на повикване.
Както би трябвало да казва по този повод народната мъдрост: „каквото повикало, такова не се обадило”!

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP