Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Грабежи, изнасилвания, палежи, убийства, престрелки

сряда, 22 април 2009 г.

Грабежи, изнасилвания, палежи, убийства, престрелки - така вече почти 20 години. Печално свикнахме постоянно да се страхуваме – страх от всичко. А над нас, така уплашени, царства нагло пълната безнаказаност - разследващи органи, прокуратура, съдебна система – непрекъснато уж променящи се, уж осъвременяващи се и високо квалифициращи се – все тая. Ние сме си свикнали със страха и липсата на възмездие, обръгнали сме на най-перверзни недомислия и на брутален отказ от справедливост. Просто сме в една непрекъснато воняща яма.

Но Европейският съюз, на който сме член вече втора година, макар и като негов заден мръсен двор, няма никакво намерение тази воня да се разнася към предния му двор. И то не от човеколюбие към нас. А поради собствената си изгода. А ние иначе можехме да се въргаляме като прасета в ямата си и до края на света.Корнелия БОЖАНОВА

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP