Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Цветан Цветанов чака извънбрачно дете

сряда, 8 април 2009 г.

Цветан Цветанов чака дете

Дата: 02-04-2009 21:27

Читатели : 2480


Председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов чакал извънбрачно дете, като съвсем наскоро щял да става татко. Той изживявал истинска житейска драма, тъй като ГЕРБ и БСП правели всичко възможно да се докопат до жената, която носи детето на Цветанов. Тя отказва да се раздели с плода и бяга от дома си, пише в. "Уикенд".

През септември миналата година Цветанов тръгнал на изтощителна обиколка в страната да агитира хора да гласуват за младата тогава партия. Във Велико Търново той се впуснал в обиколка на нощните заведения. В един от лъскавите барове се загледал в чаровна дама, която пиела чаровно бейлис сама на бара. Жената пуснала няколко невинни погледа, но накрая се съгласила да седне на ВИП масата. Последвал романтичен разговор и Цветанов съвсем забравил, че в София го чака съпругата му Десислава. Лидерът като същински хлапак се влюбил в красивата Калина Николова Иванова. Срещите се редят една след друга. Калина забременява и в началото решила да скрие щастливата вест от своя нов любим. Тогава тя е на 32 години. Онзи ден, на 1 април, дамата навърши христовите 33 лазарника. Цветанов не подозирал какво се е случило и продължава да се среща тайно с новата си изгора. Той дори й уредил луксозен пост, като тя е назначена за търговски представител във водещата фармацевтична компания "Актавис". На третия месец от своята бременност Калина съобщава на своя влиятелен приятел, че съвсем скоро ще му се наложи да обикаля хипермаркетите да търси пелени. Тя категорично отказала да прекъсне своята бременност, като заявила, че християнските й принципи не й позволяват да махне плода. В момента Калина е в седмия месец, а Цветанов вдига кръвно всеки път, когато се сети какво си е причинил. Лидерът претърпял няколко припадъка. Красивата Калина била принудена заради слухове да напусне родния град. Чаровната болярка подала молба за отпуск с мотива, че заради напредналата си бременност не можела да изпълнява задълженията си. Така тя стегнала 2 сака и се преместила при роднини в Ловеч. В момента тя не напуска бащиния дом и не вдига телефона си, пише още „Уикенд”.

Afera.bg



Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP