Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Сергей Станишев и Меликов са много близки, като се намекваше и за хомосексуални отношения !

понеделник, 15 юни 2009 г.

Сергей Станишев и Меликов са много близки, като се намекваше и за хомосексуални отношения !


Скандалният Азер се забавлява с фолкпевеца Персиан

Публикувано от etrud.tk
Истински купонджия, който знае как да се забавлява е начело на държавната фирма "Информационно обслужване", пише в новия си брой в. "168 часа".

Управителният съвет се оглавява от премиерския съветник Азер Меликов. "168 часа" разполага с уникални снимки, от които става ясно, че той знае как да се весели. Името на Меликов нашумя покрай скандала със сайта "БойКостов", който се води регистриран на негово име. От ГЕРБ го обвиниха в конфликт на интереси - от една страна управлява фирмата-преброител на гласовете, а от друга - участва в агитация срещу опозицията. Затова десните и партията на Бойко Борисов поискаха паралелно преброяване на гласовете. Близки до Азер Меликов твърдят, че в случая всеки е могъл да регистрира сайта на чуждо име, примерно на Бен Ладен, защото там не се изискват никакви лични данни. Въпреки обвиненията, че той и БСП могат да манипулират преброяването на гласовете, дори и опозицията призна, че това не е така. Най-малкото заради голямата разлика между ГЕРБ и БСП.

Част от снимките, които "168 часа" откри, са от сайта "Тиллейт", който прави снимки от различни партита и след това ги публикува. На една от тях премиерският съветник е с фолкпевеца Персиан, за когото се твърди, че е роднина на бившия вътрешен министър Румен Петков. Именно Петков беше човекът, който първи обяви неофициално, че Сергей Станишев и Меликов са много близки, като се намекваше и за хомосексуални отношения. Близък до Меликов и чалгаджията твърди, че двамата се познават, но никога не са били в една компания. Персиан е на 24 години. Той не можа да си спомни кои момичета са се снимали с Азер Меликов. "Нямам особен спомен. Не мога да се сетя. Ние излизаме с тях, като ходим на партита, познавам се с много момичета, с много моделки. Не помня някъде да сме се снимали", чистосърдечно обяснява Персиан. Той категорично отказа да отговаря на въпроси, свързани с премиерския съветник. Майка му е адвокат.

На друга снимка Азер позира в заведение с известния букър на агенция "Визаж" Тихомир Белегански. Той е 30-годишен и е сред най-добрите в бранша. Работата му е да открива нови лица и от тях да прави модели. "С Азер Меликов имат общи познати и се виждат откъслечно. В случая са попаднали на една компания", отговориха от офиса на "Визаж" от името на Белегански. Г-н Белегански не познава г-н Меликов достатъчно, допълниха оттам. Колко са близки Меликов и работещият във "Визаж" не е ясно. Ясно е единствено, че на повечето от кадрите премиерският съветник позира, гушнал красиви млади жени с вид на манекенки. "168 часа" откри уникална фотография, на която той е с известната премиерска съветничка Ирена Борисова. В пресата често се търси отговор на въпроса защо тя е в най-близкото обкръжение на Сергей Станишев. Очевидно Борисова е сред най-важните му съветници, защото често го придружава във визитите му в чужбина. "168 часа" неотдавна писа, че тя и шефът на ДАНС Петко Сертов бяха на откриването на една от най-хубавите черкви в страната. На снимката Ирена Борисова позира с Азер пред яхтено пристанище. Нашумелият съветник на Станишев е син на кюрд и българка. Брат му Иван Меликов е управител на софтуерна фирма, чийто офис се намира в столичния "Бизнес парк".

http://etrud.tk
.

Harmanli Town in Mastodon and Quitter


Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP