Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Харманли приема софийските бали срещу пари за инфраструктура

сряда, 19 ноември 2008 г.

Харманли може да приеме до 50 хил. тона от балираните отпадъци на София в регионалното депо край града, ако правителството финансира 12 приоритетни инфраструктурни проекта на общината. Това каза кметът на града Михаил Лисков, цитиран от БТА. Според него общата стойност на проектите е 26.5 млн. лв. Миналата седмица правителството отпусна почти 4 млн. лв. за купуване на техника за депото на Харманли, с която да бъде обезвредена част от 600-те хил. тона балирани отпадъци на София.

Решението за приемането на столичната смет все още не е взето от общинския съвет на Харманли, уточни Лисков. Той добави, че поисканите средства за инфраструктурни проекти са три пъти повече от годишния бюджет на общината. Кметът смята, че сред жителите на Харманли няма напрежение заради приемането на софийските бали. Основният въпрос, който вълнувал хората, бил дали не съществува екологична опасност при депонирането на отпадъците.дневник,19.11.08 г.

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP