Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

вторник, 11 август 2009 г.

Снимка:къща - Село Браница.

Убитият от катастрофата е ексхибиционист от село Браница !

Източник: Христо ХРИСТОВ

Мъжът, за когото в неделя бе съобщено, че е прегазен от кола край село Браница, е бил пребит до смърт заради ексхибиционизъм. 28-годишният Нурхан Юсейн станал жертва на гнева на двама съпрузи, пред чиито жени той показал члена си.

Както ви информирахме вчера, трупът на младия мъж бе намерен на пътя между харманлийските села Браница и Богомил към 1, 30 ч в неделя. Първоначално полицията съобщи, че смъртта е настъпила вследствие прегазване от кола. Вчера обаче излязоха резултатите от аутопсията. Според д-р Еленски Юсейн е бил пребит жестоко, а по-късно през тялото му е минала кола.

След оповестяването на експертизата криминалистите установили, че по-рано през фаталния ден в хранителния магазин в Браница Нурхан се скарал с двама мъже. Запознати обясниха, че техните имена са Милко и Милен. Двамата са в ареста като заподозрени за извършеното престъпление.
Очевидци разказали на разследващите, че тримата мъже пили алкохол и се карали в магазина, а след това отишли в квартирата на Милко и Милен, където разпрата продължила.

По-късно пострадалият Нурхан се върнал в дома, където живее на семейни начала с 21-годишна кърджалийка Анифе, с която отглеждат тютюн в селото. Преоблякъл се, защото бил целия в кръв от побоя нанесен му от двамата мъже, взел пари и тръгнал в неизвестна посока. В хода на разследването станало ясно, че се върнал в дома на нападателите си, където се съблякъл и отправил неприлични предложения на жените на Милко и Милен.

Двете жени се нахвърлили да го бият. Едната го нападнала с юмруци, а другата с камък. Мъжете им пък го изритали от дома. От този момент до намирането му мъртъв на пътя никой не го е виждал. Нурхан бил намерен от жител на Браница,
който веднага се обадил в полицията. Тялото на сезонния работник е откарано в съдебна медицина. От извършената аутопсия се констатирало, че по трупа му има следи от побой и прегазване с автомобил. Тялото е и с многобройни охлузвания. Установено е, още че намерените на местопроизшествието части са от подкалник на лек автомобил зелен на цвят. От полицията не посочиха марката на колата.

Неофициално обаче стана ясно, че МВР знае дори коя година е произведен автомобила и кой е собственикът. Криминалистите работят основно по две хипотези. Докъм 16 часа обаче нито една от тях не бе взела превес. Според едната кърджалиецът Нурхан е бил бит от двамата си съграждани и след това захвърлен на пътя, а случайно преминаващ автомобил го е прегазил.

Другата пък търси трети човек замесен в престъпленито. Според нея Милен и Милко пребили Нурхан, а техен познат им е помогнал, като минал с колата си през него. Информирани твърдят, че според д-р Еленски побоят е бил много жесток, а състоянието на Нурхан е било изключително тежко. Дори и да не е бил сгазен от возило, 28-годишният кърджалиец е щял да издъхне от раните си, твърдят наши източници. Работата по започналото разследване продължава.

Harmanli Town

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP