Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Криминална сцена - 12.08.2009 г.

сряда, 12 август 2009 г.

Хасково.

1000 кутии безакцизни цигари са иззети от служители на свиленградската полиция. Вчера около 20 часа на пътя от Свиленград за Любимец полицаите спрели за проверка 30-годишна водачка на лек автомобил “Фолксваген Шаран”. В колата на задната седалка на свиленградчанката са открити и иззети цигарите без акцизен бандерол. Съставен е акт за митническо нарушение.
Криминалисти от Харманли откриха шофьора, който прегази 28-годишния Н.Ю. от харманлийското с.Браница - 57-годишен мъж от Харманли. Тялото на 28-годишния мъж бе открито на пътя между селата Браница и Богомил на 9 август от случаен гражданин с множество травми и следи от прегазване. При разследването полицаите установиха, че преди да бъде прегазен от колата, жертвата е бил жестоко пребит от двама свои съграждани /на 29 и 30 години/ след пиянски скандал. Биячите са арестувани вчера с полицейска мярка. Шофьорът, сгазил мъжа, също е задържан и предстои днес да му бъде повдигнато обвинение. Установено е, че колата, с която е блъснал жертвата е "Опел Астра". Пред разследващите В.И. признавал, че усетил нещо като чувал под колата си, но не проверил. Във фаталната вечер шофьорът се връщал от откриване на ловния сезон от селото към града. Материалите по досъдебното производство ще се докладват на прокуратурата.МВР

Harmanli Town

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP