Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Гранични полицаи от РДГП–Елхово задържаха един турски и четирима български граждани за трафик на хероин през турско-българската граница !

сряда, 12 август 2009 г.

Снимка:Елхово.

Гранични полицаи от РДГП–Елхово задържаха един турски и четирима български граждани за трафик на хероин през турско-българската граница !

Съвместно с турската гранична стража и митничари са открити над 40 кг хероин !
При провеждане на специализирана гранично-полицейска операция вчера служители от Регионална дирекция “Гранична полиция” – Елхово задържаха петима за трафик на хероин. Операцията е проведена на българо-турската граница, в зоната на отговорност на ГПУ - Средец. Първоначално са задържани двама от българите и турският гражданин. Малко по-късно в местността “Момче бонар” са заловени още двама мъже с автомобил “УАЗ” без регистрационни номера.
Извикани са митнически служители от ГКПП – Лесово със служебно куче. Те са извършили полеви тест на турския гражданин и натривките от ръцете му реагирали на хероин.
Граничните полицаи, съвместно с представители на турската гранична стража и митническите служители извършили претърсване на местността. Служебното куче открило непосредствено до държавната граница в турска територия два сака, съдържащи пакети с бяло прахообразно вещество. Пакетите са иззети от турската гранична стража, установено е, че общото им тегло е 40, 571 кг хероин. Турските граничари са задържали в района още двама турски граждани, взели участие в наркотрафика.
При обиск в дома на единия от задържаните българи - местен жител, е открито скривалище и незаконно оръжие. Задържаните ще бъдат разследвани и за трафик на хора.
Съвместната работа по случая продължава, уведомена е Окръжната прокуратура в Бургас.

Harmanli Town
.

Harmanli Town in Mastodon and Quitter


Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP