Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Дуран Салиев от хасковското село Гълъбец се разочарова от ГЕРБ и издигнат турското знаме в двора си !

понеделник, 10 август 2009 г.

Сърдит почитател на ГЕРБ разпъна турско знаме в двора си !

Строителят Дуран Салиев от хасковското село Гълъбец, върл почитател ГЕРБ се разочарова от Бойко Борисов и на инат закачи турското знаме в двора си.

10 август 2009, 13:40

Хасково, България


Строителят Дуран Салиев от хасковското село Гълъбец, върл почитател ГЕРБ се разочарова от Бойко Борисов и на инат закачи турското знаме в двора си.
55-годишният мъж се фука с това си решение и не пропуска по улицата да мине човек без да му покаже знамето с лика на Кемал Ататюрк.

Разказва, че купил знамето от пазара в Слънчев бряг докато работил там зидарлъка.

Там на всяка крачка продават такива знамена, уточни пред репортера на БЛИЦ Дуран, продават ги пред магазините, пред гарата и автогарата.

В навечерието на изборите турският байрак изчезнал от двора на строителя и се оказало, че го иззел кварталния полицай като поискал проверка по случая. Проверка имало, но тя не показала, че в действията на Дуран има екстремиско послание, както се предполагало и обвинението към него било оттеглено.

Както е известно в република България няма забрана за издигането на чужди знамена, стига да има аргументиран повод за това.
Тодорка Николова, БЛИЦ

Harmanli Town

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP