Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

С осем грама амфетамин е задържан 25-годишният Е.Б. от Харманли !

понеделник, 10 август 2009 г.

Хасково. С осем грама амфетамин е задържан 25-годишният Е.Б. от Харманли. Късно снощи местните криминалисти го спрели за проверка, той шофирал лек автомобил “Форд-Мондео”. Трите пакетчета с бяло прахообразно вещество били открити на задната седалка на колата. При последвалото претърсване в дома му са намерени и иззети и 20 грама марихуана. По случая в РУМВР-Харманли е образувано досъдебно производство.

Полицейски служител е пострадал при изпълнение на служебните си задължения. В късните часове в събота дежурен автопатрул се отзовал на сигнал за обир в частен дом. Там те заварили двамата злосторници Ю.И. /35 г./ и М.Ф. /19 г./, стари познайници на полицията. При задържането двамата оказали яростна съпротива, при която леко е пострадал единият от униформените. Той е прегледан в болница и е изписан с фрактура на дясната ръка. Образувано е досъдебно производство.

Двама кърджалийци на 30 и 29 години са задържани в ареста на РУМВР-Харманли по подозрение за извършено от тях тежко криминално престъпление.

Криминалистите издирват и неизвестен за сега автомобил и неговия водач. На 9 август рано сутринта на пътя между селата Богомил и Браница било открито безжизненото тяло на 28-годишен мъж, по което били открити следи от побой. Веднага били организирани оперативно издирвателни действия. Криминалистите установили, че тримата мъже запивали в заведение в с. Браница, после се скарали, скандалът се пренесъл в една от квартирите на мъжете. След ударите пострадалият се върнал в дома си, свалил окървавените дрехи, преоблякъл се, взел пари и пак излязъл. В хода на разследването станало ясно, че отишъл отново в дома на нападателите си, където скандалът се подновил и с ритници бил изхвърлен навън. При извършената аутопсия по тялото на мъжа, освен следите от побой, са открити и следи от прегазване с автомобил. Установено е, че намерените на местопроизшествието части са от подкалник на зелена на цвят лека кола. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Harmanli Town

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP