Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Има последователи на д-р Менгеле в МВР

сряда, 4 февруари 2009 г.

Действат като д-р Менгеле


Тодор Апостолов, адвокат на близките на Куцаров
- Каква е реакцията на МВР след разкритията за наркотиците, давани на Куцаров?
- Утре (днес - б.р.) майката на Пламен и аз сме поканени при министъра на вътрешните работи. Искрено се надявам, че ще се извини.
- Възможно ли е Куцаров да е скрил в себе си такова хапче и да го е вкарал в ареста?
- Това е абсолютно невъзможно. Той е бил по пижама. Освен това казаха, че е излъгал на детектор на лъжата. Представяте ли си в какво състояние е бил - абсолютно негодно да даде каквито и да е показания! След като е бил под въздействието на това хапче, дали резултатите от показанията на детектора са верни?
- Вие чували ли сте друг път в полицията да са давали медикаменти при разпити?
- Искрено се надявам това да е последният такъв случай, за който чувам и който е възможно да се случи. За пръв път се сблъсквам с такава наглост, с такава професионално деформирана представа за възможностите на хората. Потресен съм, че има последователи на д-р Менгеле в МВР.
- Ще има ли иск от страна на близките към МВР?
- Задължително, защото МВР носи имуществена отговорност за неправомерното поведение на своите служители. Досега изчаквах становището на Инспектората и на резултата от експертизата, за да можем да обектираме иска си спрямо МВР.
- Министър Миков съобщи, че ще има втора експертиза. Ще искате ли нов състав от съдебни медици?
- Ще направя необходимото цялата българска общественост да чуе необходимостта от повторна експертиза, но при други вещи лица. На тези вещи лица определено не можем да им вярваме. Има достатъчно на брой предпоставки, които ни карат да се съмняваме в тяхната обективност. Имам предвид делото на търговия с тъкани, по което съдебните медици са викани и най-вероятно е упражнен определен натиск върху тях. Що се касае до дадения от тях резултат той е относително порочен от гледна точка на наказателното право.
Ирен ДЕЛЧЕВА
стандарт

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP