Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Бойко Борисов е нацист

събота, 7 февруари 2009 г.

Ян-Маринус Вирсма

Бойко Борисов е нацист

Снимка: DeltaNews

Като „нацистка платформа за чистота на нацията" определи изказванията на столичния кмет Бойко Борисов заместник-председателят на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Ян-Маринус Вирсма.

Според него това е поредното от серия дискриминационни изказвания и заплахи по адрес на турци и хомосексуалисти. От ПЕС призовават Европейската народна партия (ЕНП), чийто член е и партия ГЕРБ, да предприеме спешни мерки и да се дистанцира от поведението на Борисов. „Всяко подобно изявление обикновено е последвано от извинение", натърти Вирсма.
Припомняме, че преди два дни кметът на София беше на посещение на българите в Чикаго. Там Борисов се ожали, че срещу ГЕРБ се е опълчила цялата основа на страната ни, а именно „1 милион цигани, 700-800 000 турци и 2 милиона и половина пенсионери". Реакциите не закъсняха и от БСП още вчера свикаха извънредна пресконференция, на която определиха поведението на лидера на ГЕРБ като политическо самоубийство.делта нюз

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP