Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Видинският кмет Румен Видов,издигнат и избран от ГЕРБ, стана клиент на прокуратурата

четвъртък, 19 февруари 2009 г.

Взел ги на мушка в румънски води

Съдят видинския кмет за лов на патици

Заплашва го затвор до 5 години



СНИМКА АВТОРЪТ

На този кей край Калафат вече месец стои задържан моторният катер на видинския кмет.

Видинският кмет Румен Видов, издигнат и избран от ГЕРБ, стана клиент на прокуратурата. Срещу него и четиримата му авери, участвали в скандален лов на патици преди месец по река Дунав, е заведена преписка, с данни за извършено престъпление по чл. 279 от НК. Става дума за незаконно преминаване на границата на непозволено място. Ако се докаже, че петимата са виновни, очаква ги затвор до 5 години и глоба от 30 лв., гласи законът.

Информацията бе официално потвърдена от говорителя на Окръжната прокуратура във Видин прокурор Владислав Влашев. Той уточни, че под номер

3 /2009 г. в РП-Видин е постъпила преписка от Граничен полицейски участък-Видин. Преписката е заведена в прокуратурата под номер 371 с дата 18 февруари 2009 г.

Тя е изпратена по компетентност на прокуратурата с оглед събрани данни за извършено престъпление по чл. 279 от НК, уточни прокурор Влашев.

Той допълни, че ще бъде избран наблюдаващ прокурор на случаен принцип, който ще трябва да реши казуса в десетдневен срок. Прокуратурата , въз основа на събраните данни, трябва или да прекрати разследването , или да го внесе в съда. Има и трета възможност . Ако събраните данни не са достатъчни, да върне делото в Граничния полицейски участък за доразследване, коментират юристи.

Според официални източници румънските граничари са изпратили официални документи за случилото се. Снети са писмени обяснения само на част от ловците. Не е известно защо писмени обяснения не са взети от видинския кмет и неговите софийски приятели.

В румънския град Калафат при граничарите вече месец остават задържани катерът ,с който са ловували ловджиите , както и 4-те полуавтоматични пушки с над 160 патрона. монитор

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP