Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

ГЕРБЕРИТЕ НА БОЙКО БОРИСОВ НА СЕКС-ТУРИЗЪМ към горещите Малайзия, Сингапур и о. Борнео

четвъртък, 26 февруари 2009 г.


Докато Бойко рине сняг

Депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов и автомобилният превозвач Миролюб Столарски са били заедно на екзотична почивка в държави, известни като секс-дестинации по време на празниците около Нова година, научи “Всеки ден”. Те са поели към горещите Малайзия, Сингапур и о. Борнео, докато снегът се трупаше в София на гърба на кмета Бойко Борисов. По същото време председателят на СОС Андрей Иванов е събирал слънце на Малдивите. През уикендите лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов и Лъчезар Иванов пък са чести гости на хотела на Столарски във Велинград “Двореца”.

Лъчезар Иванов не отрече пред “Всеки ден”, че със Столарски са отдъхвали заедно. “Когато човек отиде някъде на екскурзия може ли да предвиди кой ще бъде с него. Защо да не мога да се запиша на екскурзия? Аз като един обикновен гражданин съм се записал на екскурзия”, обясни той. “Например човек, когато отиде в хотел “Двореца” във Велинград, може ли да предвиди кой ще е там, или че хотелът май е на г-н Столарски и на негов съдружник?”, продължи в същия дух депутатът.

Фирмата на Столарски “Карат-С” държи част от автобусните линии в София и се готви да вземе още 16. Срещу това скочиха синдикатите в софийския градски транспорт, тъй като според тях тази сделка е корупционна и на превозвача се дават най-леките линии. Освен това му се дават повече пари за километър пробег. Според общински съветници отдаването на тези 16 линии е в пълен противовес на споразумението със служителите в градския автотранспорт - да не се дават повече линии на частници.

Председателят на СОС Андрей Иванов заяви, че познава Столарски, защото той е обществена фигура, но отрече да е бил с него на почивка. Шефът на “Карат-С” също отрече пред “Всеки ден” да е почивал с представители на ГЕРБ. “Какво значи в близки отношения, аз познавам много хора, познавам и Цветанов, и останалите”, заяви той. Според него обаче, ако наистина са в толкова близки отношения с Цветанов, е нямало да има нужда от конкурс, а той още при предишния скандал е настоявал да има такъв.

Столарски беше скандалният участник в преден конкурс за автобусните линии, заради който си отиде зам.-кметът по транспорта в София Велизар Стоилов. На среща между Стоилов и транспортни босове преди време бяха разделени автобусните линии между различни фирми. Записът от срещата им обаче стана обществено достояние и това доведе до оставката на Стоилов.

всекиден,четвъртък,26 февруари 2009

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP