Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Инфантилизацията в политиката е също възможност

четвъртък, 19 февруари 2009 г.

Аз съм Серго, идвам от горица

Сергей изгря на страниците на партиен комикс и засенчи свръхестествените умения дори и на столичния кмет Бойко Борисов.
Снимка: БСП

Инфантилизацията в политиката е също възможност. Като кризата. Ако не за друго - за комикс. В който главен герой е премиерът. Новият Сънчо в българската политика.
При Жан Виденов си имахме Начко. Човечето от в. „Дума" , което ни обещаваше „Сполука за България". От тази сполука - държавата се спука. Като балона на сегашната криза. Който уж го нямаше (по българските геограрфски ширини), а също почна да гърми.

„Аз съм Сънчо ида от горица, да ви кажа лека нощ дечица. Че е тъмно вече вън, време е за сън..." Пее, фигуративно казано, новият Начко. Който в днешния политически римейк се нарича Сер_гей.
Че гората (тоест, дебрите на несъзнаваното) е гъста, личи без напъване. За позитанския лес също си знаем. И навън е тъмно -не от вчера. И че ни приспиват-е очевидно. А че кризата се зъби -разбраха и децата.
Само Сънчо от „Позитано" 20 се носи върху надуваемата лодка на мечтите. Няма единствено Доган да си има летящ обект.(със съкращения)делтанюз

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP