Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Хомосоциалисти

неделя, 31 май 2009 г.

Галерия хомосоциалисти

от Serafima

http://razkritia.com


Публикувано на 30 май 2009 в 1:34pm
64
Много е приятно да се заиграваш с думите. Ей така както си ги диплиш и се получават едни чудесни каламбури, които не рядко се оказват скрити истини. Да вземем например съчетанието „хомосоциалист“. Хомо на латински е човек, а социализъм е понятие без никакъв смисъл, ако питате мен. Това съвсем не означава, че социализъмът има човешко лице.
Хомосоциалистите са една отделна секция хора с леви убеждения. Те са недолюбвани от редовите гейове. И поради тази причина се съешават помеждуси. Не знам дали ще успея да спазя някаква хронология, но поне ще се опитам да ги подредя по някакъв, макар и произволен начин. От кого да започна ? Нека да е от другарят Лилов, например.
314
Като интелект, ерудиция, образованост и политически опит той нямаше равен на себе си в Българската комунистическа партия, до чиито върхове беше се издигнал. Мъжкар с невероятна осанка и класически римски профил, Александър Лилов беше обект на мокрите фантазии на не една и две партийни функционерки. Но червените дами изпитваха някакъв обясним в случая респект И с право. Градският фолклор реди, че другарят Лилов е хванат от службите навремето гол и наведен пред един негов другар с мюсюлманско име. Малко по-късно въпросният другар прави зашеметяваща партийна кариера, тъй като Лилов урежда ДС да напише партийния устав на движението, като слага буквата „П“ между „Д“ и „С“, ей така, за разкош и забавление. ДПС е създадено на 4 януари 1990 в апартамента на Емин Хамди. Случайно или не на сбирката Ахмед Доган дошъл с готов устав и програма.
Едно време нещата бяха ясни и разграничени, а не като сега. Днешната социалистическа младеж е направо хаотична – не можеш да разбереш кой с кого и защо. И понеже сексуалната революция вече е факт, червените юноши не се срамуват да се онождат помежду си.
47
СерГей и Драгомир Стойнов – негов икономически съветник и ортак в сексуалните фиести с един друг млад социалист, Кристиан Вигенин, който направи летящ старт в политическата си кариера. И как не, като се има предвид, че за катапулт е послужила именно връзката му с премиера. В началото всичко тръгва като упорита мълва - двамата имат хомосексуална връзка. Първоначално този слух се разпространяваше апокрифно сред журналистите, отразяващи дейността на Станишев. След това мълвата се пренесе в интернет - стотици потребители в форумите коментираха по непристоен начин отношенията между 33-годишния евродепутат Кристиян Вигенин и Сергей Станишев. А когато наяве излезе една пикантна снимка, на която министър-председателят и евродепутатът се приличат един до друг на слънце, започна съвсем открито да се коментира въпросът за сексуалната ориентация на Сергей Станишев.
136
Какво толкова има да се коментира ? Още Дим Дуков беше разкрил, че Кристиян е „от нашите“ по време на гостуването си в първия “ВИП брадър”.Социалистите се презареждат един от друг и в това няма нищо странно. Поради каква причина СерГей все още е ерген ? Толкова много ли са народните дела, че от мисъл за тях няма време да заведе Елена пред олтара ? Едва ли…Станишев просто чака удобен времето, когато еднополовите бракове ще бъдат разрешени.
54
В БСП има и друг от нежното братство - Атанас Папаризов. Преди години той бе спипан от полицията в несъществуващия днес гей бардак „Фламинго” на ул. „Цар Симеон” в София. Оттогава досега Папаризов се бил кротнал малко и не си позволявал подобни волни изцепки.
Не така стоят нещата с Янаки Стоилов. Той ту е щастливо женен, ту е открит гей, а в някои среди се говори усилено, че другарят Стоилов бил любител и на силовите методи в любовта.
Можем да продължим списъка и с един Добромир Добрев. В момента той е сред най-активните представители на хомосексуалната общност у нас, които се борят за правата на побратимите си. И то напълно открито. В сътрудничество с организацията „Джемини” Добрев вече е провел срещи с редица български и европейски политици по въпроса за създаването на Комисия за правата на хомосексуалните. И представяте ли си - от много свои колеги в БСП дори получил обнадеждаващ отговор.
„Вече разговарях с евродепутата Кристиян Вигенин и секретаря по медийната политика на социалистите Антон Кутев. Обещах, че може да се направи комисия кът Висшия съвет на БСП, която да се занимава с въпросите на половата дискриминация и правата на хомосексуалните хора”, съвсем по социалистически обясни той. И как не… нали трябва да укрепват редиците на хомосоциалистите. Организация трябва, ред и дисциплина. Може би съм пропуснала някой от дългият списък на червените леви китки. Знам, че има някои и които лилавеят, тъй като осъществяват и сексуални коалиции с представители на другите партии, но това е една друга тема. Ако вие мислите, че знаете и други хомосоциалисти, моля пишете… И понеже темата търпи развитие, ще я приключа игриво с един много любим виц на агент Гоце.
Ахмед Доган и Сер Гей са на правителствен симпозиум. Вечерта релаксират в сауната на скъп хотел. Знойна ханъма обсужва орално ефенди Доган. Сер Гей по някое време казва:
- Ефенди, да сменим, а?
- Ами сменете се де!

http://razkritia.com

.

Harmanli Town in Mastodon and Quitter


Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP