Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Задава се краят на ерата “Станишев” !

събота, 13 юни 2009 г.

Къде в на кучето гъза отива Станишев след изборите

stan-r1

Задава се краят на ерата “Станишев”. Остава по малко от месец преди БСП, ДПС и НДСВ да се простят с властта.Още отсега обаче нещата в левицата вървят на зле. Напусналият ги проф. Божидар Димитров разкри, че ДПС дърпа партията назад и я завлича рязко надолу. Според него хора като Татяна Дончева и Румен Овчаров готвят пълен преврат в БСП, който ще стане факт след края на изборите.
Отстрелването на Дончева е било опит за предотвратяване на вътрешен бунт, но нейното отстраняване едва ли ще попречи на случващото се около Станишев.


1195239615pam


“За първи път казвам - много хора в БСП, в това число и в ръководството, но за съжаление те не спадат към онзи малък кръг, за който говори Татяна Дончева и който взима отговорните решения, са против алианса с ДПС. Обадиха ми се поне 20 души - членове и симпатизанти на БСП, мислех, че ще ме ругаят, но те горещо ме поздравяват. Със завист и съжаление признават, че по различни причини не могат да постъпят по същия начин, но ще гласуват за мен, ако бъда кандидат.


9d38be6f8c


Но няма да подкрепят БСП при всички случаи. Ясно се вижда пропастта между онази част от ръководството на партията, която взима отговорните решения, и средния ешелон, редовите членове и симпатизанти.”, споделя Димитров.
Каква ще е съдбата на премиера Станишев след 5 юли, се питат всички?! Твърде вероятно е той да бъде обвинен изцяло за провала на БСП и да поеме всички последствия. По висшите етажи на партията ще поискат оставката на Серго и нищо чудно той да последва съдбата на Жан Виденов, допускат политически наблюдатели.
През 1985 - 1987 и 1994 – 1995 г. Станишев е работил като журналист на свободна практика, така че това ще е един от вариантите му за развитие на кариерата, къде на шега, къде насериозно предполагат “зложелатели”.

http://kliuki.bg

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP