Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Шефът на “Агромах” Методи Бачев: кметът на Симитли Апостолов е ебал премиера Бойко Борисов

петък, 28 април 2017 г.


https://anon.click/mijog32

Кметът на Симитли: Не съм спал с Бойко Борисов, не ме занимавайте

30.08.2016

Кметът на Симитли Апостол Апостолов категорично отрече твърденията на шефа на “Агромах” Методи Бачев, че е правил секс с премиера Бойко Борисов. Припомняме, че по-рано днес, 30 август, се появи скандално видео, на което Бачев, видимо под въздействието на алкохол, обявява, че “кметът на Симитли Апостолов е ебал премиера Бойко Борисов”.
“Не ме занимавайте с глупости, не съм спал с премиера, приятна вечер”, заяви категорично Апостолов пред Actualno.com.
Припомняме, че в последния скандал около фирмата според прокуратурата чез кухи фирми строителната група “Агромах” е ощетила бюджета с 14 млн. лв. Според държавното обвинение са ползвани буферни дружества и фалшиви документи. Според представител на благоевградската компания “обвиненията на прокуратурата са незащитени и недоказани”. Actualno.com представи и друг случай на база твърденията на бившия временен председател на СДС Борис Марков. Накрaтко случаят е следният – според Марков, „Агромах” създава нарочно друга фирма с подобно име – „Агромах Холидей”, която в момента е в процедура по ликвидация. „Агромах Холидей” обаче е била използвана, за да се вземат малко над 3,8 млн. лева, платени по обществена поръчка за строителни дейности по отсечката Кърджали – Подкова. Фирмата е получила парите, след като първият получател и страна по договора за строежа – „Инфраструктурна компания”, е участвала в цесия и е прехвърлила вземането си от АПИ на фирма „Индустриални инвестиции”. „Индустриални инвестиции” на свой ред прехвърля вземането на „Агромах Холидей”, чийто собственик е „Агромах”. Така плащането минава през три фирми, а „Агромах Холидей” не го отчита във финансовия си отчет и след около месец фирмата ще бъде ликвидирана, а следите от парите ще изчезнат, твърди Борис Марков. Той определи цялата схема и „Агромах” като случай на фирма-касичка.

Преди време фирмата на Бачев се замеси в друг трагичен случай, при който служителят на “Агромах” Николай Чивиев беше убит с камък при спор с Емил Първанов - Ембака, който влязъл с автомобила си в затворена отсечка на АМ “Струма” по време на строежа на магистралата.

#харманли #българия #новини #harmanlitown #bulgaria #news #апостолов #симитли #агромах #бачев

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP