Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Мафията Герб: целуват ръка на Кръстника

сряда, 1 март 2017 г.



https://pod.disroot.org/posts/1081720

"Фейсбук" се развълнува кой целува ръка на Борисов

На Сирни заговезни, когато по традиция се иска прошка с целуване на ръка, Борисов прости на трима свои

България 27 февруари 2017

Бойко Борисов пак бе сравнен с Кръстника - видео, заснето на срещата му с младежите на ГЕРБ, запечатва момента, в който заместникът му Цветан Цветанов целува ръката му.

Събитието е от Сирни заговезни, когато по традиция се иска прошка с целуване на ръка. Борисов и част от партийните редици бяха в Сандански.

Бдителни потребители на социалната мрежа "Фейсбук" обаче отбелязаха, че бившият премиер сам бута ръката си към Цветанов, кмета на Сандански Кирил Котев и лидера на младежката организация Георг Георгиев. 

В мрежата се върти и видео от случката на фона на великия саундтрак на лентата на Копола, а вместо Младежкото ГЕРБ, пише Мафия ГРОБ. 

В града се проведе зимният университет на младежката организация на ГЕРБ.

Препратките към великата филмова лента в две части изобилстват:

"Да питам младежкото ГЕРБ, което редовно ми бомбардира стената, на това ли ви учат по зимните университети? Как се целува ръка на лидера? 

Един съвет към пиарите ви. Публикувайте снимка как Борисов целува ръка на кмет, не кмет на Борисов", написа и бившият червен депутат Георги Кадиев и лидер на "Нормална държава":

Журналистът Иван Бакалов описва случката така: "Хваща им ръката със своята и я повдига към лицата им. Шегички на Заговезни. Но докъде свършват шегичките?" и напомня за описанието на дома на премиера с два мандата зад гърба си от вестник "Монд", където висял ликът на Кръстника: 

Българино, не ти ли остана срам, сипят се критики в социалната мрежа: 

"Мафията няма страх от Бога. Видеото с Бойко Кръстника, и мафиотите които му целуват ръка е толкова красноречиво ,че няма нужда от коментар. Потресена съм!", продължават негативите. 

"Това с целуването на ръка ... Отвратително ... Целува се ръка на жена. В религията целуват ръка на поповете. През средновековието са се целували ръцете на самодържеца в знак на покорност и вярност. В мафията се целува ръката на кръстника.

Борисов жена или поп е?",

пита друг потребител: 

Друг се шегува, че щом три папи са го галили по главата, то поне трима ще му целуват ръката: 

Източник: "Фейсбук"  

#харманли #българия #новини #harmanlitown #bulgaria #news

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP