Harmanli Town News

Надписът на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г.:"Комунистическата система се провали във всяко отношение. Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите. Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз"!

Крадци на улични шахти разкри полицията

петък, 29 август 2008 г.

Люба Асенова

29 август 2008

Шестима крадци на капаци от улични шахти разкри полицията. Община Хасково е съдействала на полицаите.

В периода от 1 до 5 август крадците са демонтирали и предали в пунктове за изкупуване на метали 85 капака, 72-а от тях е откраднал “ветеранът” сред разкритите. Той е 25-годишен, действал е самостоятелно. Демонтирал е капаците със специално приспособена ръкохватка и ги е продавал на харманлийски пункт.

Останалите са четирима младежи от Хасково и един от село Малево на вързраст от 17 до 24 години. Работили са в група. Откраднатите капаци от шахти са предавали в пункт в Хасково.

Всички кражби са извършени през нощта. Капаците са демонтирани от хасковските улици, собственост са на ВиК и “Екопрогрес”. За всеки килограм метал крадците са получавали по 40 стотинки. Всички откраднати капаци са открити в двата пункта, документи за “сделките” обаче няма. Съставени са актове. С официални писма до ресорното министерство полицията и Община Хасково ще поискат лицензите на двата пункта да бъдат отнети.

Срещу крадците ще бъдат образувани дела.

източник

Публикуване на коментар

комунистически терор

Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор.


http://tinyurl.com/q5cc5e7

х

х
т

Последователи

Muslim Prayer Time

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP